dijous, 11 de setembre del 2014

El meu desitg

11-09-2014
Avui és un dia "d'aquells", un dia en que de sobte l'alegria, el bon rotllo, l'empatia, la solidaritat....i un llarg etc de coses guais, agermana a la gent. ( i expresament no poso persones, gent i prou)
Es un dia com el de Nadal, que bons i com ens estimem tots el dia de Nadal!!!!
Es respira una actitut positiva, dia festiu ( per la gran majoria) les families senceres al carrer, avis, quitxalla, tiets, tietes separades... tots! no hi ha cares llargues, tots estan contents, fins i tot euforics, sortim al carrer per que estimem el nostre pais, per que tenim  dret a triar i de manera pacifica ens farem sentir, s'eixampla el pit i deixa lloc per que surti el cor, per mostrar allo de bo que portem a dins, som catalans i estem junts en aquest projecte.
Es com quan guanya el Barça contra el madrid i tothom s'abraça i se sent l'orgull de ser catalans.
Personalment, no tinc massa fe en aquets eclats d'alegria  i germanor col.lectiva.
Ni que sigui per Catalunya continua sent manipulat i aborregat.
Voldria, que els sentiments que es viuen avui, tot aixo tant guai que se sent en aquests moments, es fes extensiu a la resta dels dies.
Que la germanor no quedes nomes per dies asenyalats, que la pau, la bondat,l'amor, la solidaritat, l'empatia formesin part de la nostre identitat i no nomes per que avui ens mira tot el mon.
No se, dema, us tornareu a estressar al anar cap a la feina i cridareu o insultareu al que us ha pres l'aparcament o al que s'ha colat a la cua del super....
Pero de moment som avui, i avui desitjo que cada dia sigui onze de setembre o el dia de Nadal o el dia que fa que et sentis alegre i millor persona.
VISCA CATALUNYA INDEPENDENT
EREM,SOM I SEREM
un petó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada