dissabte, 14 de juny del 2014

Al meu pare

Hola papa, fa molt temps que no vens als meus somnis,  m'agradaria molt que una nit d'aquestes tornesis i després poder recordar la teva estada.
Papa tinc el cabells blancs,  segurament em diries que estic massa prima.
 Al desembre en faig 50, no m'agrada fer-me gran, tot sovint encara em sento la nena que venia amb tu a treballar els dissabtes al matí, em sentia tant important, al teu costat, anavem a esmorzar junts, em presentaves a gent que treballava amb tu, recordo al Sr.Badia, amb la bata blanca i l'historia de les tissores que se li van clavar al peu, t'enrecordes?
Saps que recordo també? Sant Pau de l'Ordal, els diumenges, a ca'l Pau Xic quan anavem a dinar, i les caves Canals i Casanoves   esmorzavem allà i després cap  a San Pau, anavem a la carniceria del poble, i al casino a fer el vermut i a la tarda a jugar als columpis o al camp de futbol, com donaven de si en aquells temps els dies! Tinc tants records, el Nicola Divari, la xocolata amb nata i croissants dels diumenges al matí, els "tributos" que ens feies pagar quan ens pelaves la fruita, el Pio Lindo, las Adidas Hawai que ens van fer voltar mitja Barcelona per trobar-les,quan em van operar d'apendicitis i va entrar el metge i ens va pillar a mi menjan unes natilles de contrabando i a tu dormint com una soca al llit de l'acompanyant, quins tips de riure que ens feiem... podria escriure hores i hores. Vaig tenir una infància afortunada i feliç.
Us dono gràcies a la mama i a tú.
També recordo que deies que no et volies morir de vell, i tant ho vas dir que aixi va ser.
Va ser dur veure't marxar, la mama i jo al teu costat, vaig haver de trucar a la Marta i al Tete.

Em quedo amb la teva riatlla, amb la teva imatge dels dissabtes a la nit, elegant i perfumat,  tu i la mama sortin a sopar, el perfum de la mama L'air du Temps ( Nina Ricci)...bons temps, bons records.
Vull que sàpigues que ara, al llindar del mig segle i  malgrat tot,  encara em sento afortunada i feliç.
Sempre ets amb nosaltres.
T'estimo papa.
Gràcies per TOT.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada